Ariton Förlag är ett ungt förlag med utgivning inom personlig utveckling och sund livsstil. Vi brinner för berättelser som berör, gärna personliga berättelser om livserfarenheter, insikter och hur man överkommer hinder. Vi sprider dessa berättelser, inte bara genom böcker utan också genom förlagets webbtidningar, webbradio och webb-tv.

Petra AritonIdén att starta ett förlag kom när jag våren 2012 spökskrev ICA-handlaren som drog i nödbromsen, en bok om medveten närvaro, som är min coachkollega Roger Marklunds berättelse om hur han trodde att livet var slut när han hamnade på hjärtintensiven och hur han då bestämde sig för att aldrig mer missa en endaste sekund av sitt liv. Det var när boken nästan var klar som det landade en vision i mig att fortsätta hjälpa personer som bär på en verklighetsbaserad berättelse som de vill få publicerad.

Sedan starten september 2012 har förlaget gett ut 34 böcker. Förutom verklighetsbaserade berättelser har vi även gett ut fackböcker, ungdomsböcker, skönlitteratur och novellantologier. Under 2016 kommer förlagets första barnbok. Gemensamt för alla utgivna titlar är att de ryms inom utgivningsområdet personlig utveckling och sund livsstil.

Mer information om förlaget kan du läsa på vår hemsida: www.aritonforlag.se

Petra Ariton
Förlagschef

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *